Rudenėja.
Ojojojoj... Rudenėja.. Vasara praėjo akimirksniu net ir nepajaučiau.. Ar ir Jums taip?
Darbas pagrindinis mano gyvenimo objektas, sugalvojau lankyti šokius. Tada iškilo kita bėda, reikalingas šokių partneris, kurį Kaune surasti yra be protiškai sudėtinga... Kažkaip vaikinų iš Vilniaus norinčių šokti daugybė (pavydžiu vilnietėms :)) ). Jeigu nerasim partnerio, tada lankysiu Zumba (šis reikalas šiai dienai ant bangos, gal jau kam teko išbandyti?).
O dabar vakarojam saldžiai, pyragui prireiks:
Lygiom dalimis (1 stiklinė) miltų, cukraus ir manų
Obuolių (geriausia rūgštesni)
Svietas
Cukrų, miltus, manus sumaišome, birų mišinį beriame nedideliu sluoksniu į kepimo indą, tada plonai supjaustyta sviestą dedame ant mišinio, kad pilnai uždengtų, dedame supjaustytus obuolius, ir vėl beriame mišinį dedame sviestą ant viršaus ir vėl obuolius ir ant viršaus birus mišinys su sviestu ant viršaus.
Kepame 200 laipsnių temperatūroje, apie 1 valandą.
Greita ir labai skanu su ledais.
Skanaus ;)
As ir i sokius vis dairausi, i zumba gal labiau, bet kainos tai kazkaip vilniuj pigesnes, nei kaune (velgi pavydim vilnietems).
ReplyDeleteMan ruduo visada asocijuojasi su obuolių pyragu. :)
ReplyDeleteKaip seniai jau tokį dariau! Reikės vėl prisiminti būtinai :)
ReplyDelete