Mat.



Bet tai šiemet smagu, su kalendorine žiema atėjo ir tikroji žiemužė. Kai tik sniegas iškrenta iš karto atsiranda šventinė nuotaika, man galėtų sniego būti tik kokį vieną mėnesį pvz gruodį, nuo gruodžio pradžios iki pat pabaigos ir iš karto pavasaris,,, :) Drambliuko svajonės.. :)
Iš spintos išsitraukiau savo pačiūžas, jau seniai ledo arenoje buvau kiek pamenu vieną kartą vasarą.. :) Pats laikas jas traukti ir laukti kada koks ežeriukas ar marios pagaliau užšals..
O o belaukiant galima pradėti ir kepti imbierinius sausainius, šiemet pasinaudosiu Beatos receptu, nes pereitais metais susiradau vieną ir pagal tą receptą viską atlikus reikėjo išmesti tešlą, nes visa pradėjo trupėti.. Kažkoks kosmosas. 
Manau daina šiam kartui bus į temą ši:



Comments

  1. Pačiūžos (mm) Jei jau sniego yra, tai galėtų ir šaltuko būti nemėgstu ropoti per pakiužusį sniegelį per pliusinę temperatūrą. :) O sausainiukų reikės ir man prieš šventes pakepti :)

    ReplyDelete
  2. Aciu labai uz TAG'a. Malonu,kad skaitai. Ka tik grizau is atostogu, tai reikes truputi laiko, kad galeciau sitam zaidime padalyvauti... :)

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Plušam

DIY apyrankės atnaujinimas

Mezgam, mezgam!