Apsidovanok



Baisu.. Baisu.. Baisu..
Katastrofiniu greičiu mažėja draugų ratas. Ir kas dėl to kaltas?
Paprastas ir aiškus atsakymas - emigracija! Vakar išlydėjau dvi geras drauges, po savaitės išskrenda dar vienas draugas. Nuotaika tikrai liūdna. Kažkaip pastaruoju metu aš ir suku mintis apie emigraciją, tikriausiai bandos jausmas daro savo poveikį.
Bet kaip yra sakoma gerai ten, kur mūsų nėra..
Todėl po darbų važiuojant namo užsukau į parduotuvę, kad galėčiau save apdovanoti  paguodos dovanėlėmis.Pirmiausia mano "lokatoriai" buvo nukreipti ties spaudos zona ir pasigriebiau balandžio mėnesio "L`OFFISIEL". Pirmoji paguodos dovanėlė yra!
Nesu iš tų merginų, kurios aklai sektų madą ir rengtųsi tik taip kaip šį būtent sezoną madinga, mėgstu mada domėtis, o šis gėrio žurnalas kaip tik apie ją. Madingas tas, kuris turi savitą stilių ir  renkasi, tai kas jam tinka(  Puri Bitė ).
Ir žinoma antroji dovanėlė apibendrintai daug šokolado! Deja, turiu prisipažinti.. Esu jam smarkiai priklausoma. Mielai stočiau į anoniminių šokoladnikų klubą.
Pargrįžus po apsidovanojimų sugalvojau "užkurti" jau metus nejudinamą, galima būtų teigti, jau tapusiu tiesiog virtuvės aksesuaru, kavos aparatą. Apsidovanojau save dideliu "kibiru" primakliavotos Latte su šokoladu apibarstyta puta.Niam niam.. :]


Comments

Popular posts from this blog

DIY apyrankės atnaujinimas

Plušam

Mezgam, mezgam!