Shopping and weekend!

Savaitgalis! Savaitgalis! Kitiems gal tai nieko keisto, bet man.. Po gerų trijų mėnėsiukų turiu tikrą savaitgalį, kuris yra šeštadienį ir sekmadienį. Viskas dėl to, kad dirbu tokį darbą, kuriame pagrindinis darbas ir yra savaitgaliais..O vadinami "savaitgaliai" viduryje savaitės.. 
Todėl vieną šio įstabaus įvykio dieną nusprendžiau save palepinti. Kaip mano geriausia draugė sako: "Jeigu turėtume vaikiną, tai tektų išlaidauti perkant jam įvairias dovanas Valentynkės proga, puse metų ar net metų proga, gimtadienio proga ir pan. Kadangi yra taip, kad mes jo neturim, tai juk galim sau leisti paišlaidauti". Tad tokiais draugės išmintingais žodžiais vadovaujantis tą ir padariau, tuo labiau, kad parduotuvėse senai ir lankiausi. Bet iš kitos pusės toks pramogavimo būdas man nėra labai nesuprantamas, aš už gyvenimą be priklausomybės PIRKTI (nors prieš gerus, gerus metelius buvo visiškai kitaip, "DAMN girl" tikriausiai suvokiau, kad ne daiktuose laimė ir visų daiktų, kad ir kiek "šlamančių" turėtum nenusipirksi) ! :]
Nusipirkau pora palaidinukių, kurios buvo man reikalingos prie paaukštinto liemens šortų. 
Pirkau "Takko Fashion", jau ne pirmą kartą perku šioje parduotuvėje palaidinukes ir esu LAAAABAI patenkinta! Svarbiausia žiūrėti drabužio sudėti, perkant rūbą su 100% cotton`u galima tikėtis: išsitampymo ir tikrai trumpalaikio tarnavimo.
Šios palaidinės sudėtis 95% cotton`as ir 5% elastanas.
Kaina labai patraukli 16 Lt (nuėjus į kokią "Zara" už panašaus tipo palaidinę ir dar 100% cotton`ą sbus paliekama 40 Lt jei ne daugiau).
 Nagai nagučiai, nežinau niekada neleidau daug pinigų ant dildžių. Kitos perka stiklines ar dar velniai žino kokias, kurios kainuoja "gražiai" (na, bet juk kiekvienas renkasi kas jam geriau ir labiau patinka), o aš renkuosi kaip ant pakuotės įvardinta "Trumpos švitrinės plokštelės" :]]. Pakuotėje yra 10 vnt. užtenka labai ilgam ir tikrai geros.
Poliruojanti dildė.
Made in China..
Kaina apie 5 Lt
 Pavasaris su gražia šypsena? Oooo TAIP! Balinamoji dantų pasta su 100% natūraliais augalų ekstraktais ir moliu. Puikiai putoja nei kitos balinančios dantų pastos ir puikus, ilgai išliekantis mėtų skonis. Lauksim rezultatų. :]
Kaina labai patraukli 5,99 Lt
 Pirmiausia, tai ką pamačiau tai nuolaidą šiam produktui, o po to tik pastebėjau, kad su agurkų ekstraktu ir jų KVAPU!Laabai mėgstu agurkų kvapo produktus :]]. Išbandysime prausiklį ir veido kaukę.
Šie gaminiai tinka visų tipų odai.
Gamintojas UK.
 Akių šešėlio pagrindas. Turėjau ARDECO, bet kažkaip didelio įspūdžio nepaliko, o be to greitai jis man sudžiuvo.. Todėl forumuose pasiskaičiau, kad nemažai moterų patenkintos LUMENE šešėlių pagrindu. 
Kaina taip pat labai patraukli 28 Lt (pigiausia "Drogas" parduotuvėse, visur kitur 28.90 Lt, vis sutaupomas litas :]] ).
Kiek skaičiau, kad visų geriausių geriausias yra URBAN DECAY eyeshadow primer potion, bet deja Lietuvoje šio produkto nėra, bet galima įsigyti internetu.
Nuovargis kamuoja visus ir visas, aš taip pat neišimtis Todėl to pasekoje paakiai nuspalvinami juodai, o kaip sako Uspashis: "Vaizdelis nykoks". Teko pasidomėti ir atradau, kad geriausi  pajuodusių paakių maskuokliai yra Bourjois ir LUMENE, tačiau pasirinkau trečiąjį variantą vienos bloggerės dėka GARNIER (bloggerė minėjo, kad puikiai išsilaiko, nesubėga į raukšles, puikiai drėkina paakius bei tuo pačiu masažuojami paakiai) .
Kolkas Lietuvoje yra tik dviejų atspalvų, tai šviesus ir vidutinis atspalvis.Kaina 39,99 Lt ("Sarma" parduotuvėje pigiausia, "Drogas" parduotuvėje kainavo 41,99 Lt).
 Bei kūrybiniam procesui reikalingos medžiagos. Rezultatas bus paviešintas, laukite tęsinio :]]

Su pagarba Puri Bitė
Smagaus ir gero likusio savaitgalio!!

Comments

Popular posts from this blog

DIY apyrankės atnaujinimas

Plušam

Mezgam, mezgam!